Categories
Uncategorized

Min spirituelle livsrejse

Mit feminine selv, Basso profundo, Healing og 1111 kr.

Jeg bekender kulør, engang var Jeg en langhåret, feminin, vegansk, fløjtespillende elver-hippie, som svævede rundt langt ude i galaksen fuldstændig uden jordforbindelse. Jeg var egentlig som barn en helt normal fodbold/håndbold dreng i landsby provinsen, men mange knæskader med efterfølgende langvarige hospitalsophold pga. fejloperationer satte gang i en helt ny kurs. Det startede med nogle surrealistiske ud-af-kroppen oplevelser på hospitalet. Jeg husker tydeligt den første, hvor Jeg måbende hang oppe i loftet og kiggede ned på min krop. Jeg tænkte ”det er godt nok mærkeligt det her, gad vide om Jeg er død”, blev derefter virkelig bange og i samme splitsekund var Jeg tilbage i kroppen igen. Jeg bad min mor komme med samtlige bøger fra biblioteket om den slags oplevelser og parapsykologi i det hele taget. Med et trylleslag var Jeg pludselig blevet troende og spirituel.

I årerne efter fra 15-21 år havde Jeg over tredive ud-af-kroppen oplevelser og blev gradvist mere og mere mærkelig og ude af kontakt med den fysiske verden. Jeg fløj bla. rundt med lysende energivæsner i astrale verdener og følte mig nogen gange omringet eller forfulgt af mørke væsner som gjorde mig rædselsslagen. Jeg kunne mærke alle menneskers følelser og ofte høre deres tanker, til gengæld kunne Jeg slet ikke mærke min egen krop eller mine egne følelser og mit mentale sind kørte i turbo-mode konstant. Jeg havde et kæmpe krystal-alter og var sygeligt optaget af geometriske strukturer, tal og magiske ritualer.

Dog var Jeg frustreret over ikke at kunne kontrollere mine oplevelser selv, de levede deres eget autonome liv og kom langt fra altid lige belejligt. Derfor flyttede Jeg ind i Ashrammen på Skandinavisk Yoga- og Meditationsskole. Jeg ville blive bedre til at styre mine oplevelser igennem yogiske teknikker tænkte Jeg. Men der skete noget uventet ved min intensive yoga-praksis – Jeg fik mere jordforbindelse og begyndte at kunne mærke min krop og kom i kontakt med mine følelser. Til gengæld stoppede mine ud-af-kroppen oplevelser og Jeg indså langsomt at de faktisk var et tegn på katastrofal ubalance.

den fokuserede yoga elev og ashram beboer


I virkeligheden var Jeg som menneske totalt traumatiseret af at vokse op alene, med en skræmt, flagrende, multi diagnosticeret fraværende mor, bedøvet af 70´er nervemedicin, som aldrig havde været nærværende eller givet mig et rigtigt knus. Men Jeg elsker hende højt og er taknemmelig for alt det gode hun også har givet mig. Kunsten, kreativiteten, åndeligheden. Hun har gjort det bedste hun kunne.

Aktiveringen af de dybere barndoms traumer kom via et senere traume fra en psykopatisk musiklærer. Han løftede mig op i skuldrene og bankede mit baghoved ind i væggen og råbte at Jeg ikke kunne synge (det var mest fordi Jeg talte ham imod og ikke kunne stå stille tror Jeg). Han fik ret, fra da af blev Jeg totalt tonedøv, bange for voksne og mere og mere virkelighedsfjern. Og få år efter forlod Jeg min krop for første gang på hospitalet.

Efter den dybe erkendelse af min egentlige tilstand, som kom gradvist (i lang tid var jeg overbevist om at Jeg var en alien og klogere end de fleste mennesker), gav Jeg alle mine krystaller tilbage til naturen under et selvskabt ritual i skoven. De blev begravet sammen med mit lange hår, med intentionen om at starte en ny rejse mod at finde min maskulinitet og jordiske identitet som menneske. Det tog mig ca. 20 år, inklusiv en masse nada yoga, fem psykologer, flere forskellige terapiforløb, et hav af lærere og en død søn, før Jeg endelig følte mig mere som et menneske end en alien.

Jeg er også endelig i kontakt med min maskuline side og i færd med at integrere den på en sund måde. Min indre gorilla har det godt og Jeg elsker ham! Det maskuline er også kommet til udtryk i opblomstringen og integreringen af min egen personlige lyd og stemme, som Jeg skulle søge nedad for at finde. Opdagelsen af mit dybe basso profundo register, er det mest fantastiske der er sket for min menneskelige tilstedeværelse på mange planer. Det er min jordforbindelse og min egen største kilde til selvhealing.

Nu er Jeg så i gang med at åbne op for min femininitet igen og ønsker at prøve at finde en balance imellem de to sider. I mange år lå tværfløjten bedrøvet på hylden og følte sig uretfærdigt straffet, men fløjten er glad igen og den bliver nu totalrenoveret henover Julen. Det er julegaven til mig selv. At Jeg igen tør omfavne mine feminine sider føles rigtig dejligt. Som at vende hjem.

den nørdede nada yoga studerende

Igen bevæger Jeg mig meget i spirituelle kredse og har utilsigtet fået en bi-beskæftigelse som ”healer”. Det startede på uddannelsen til vokal lydterapeut hos Githa Ben-David, hvor mit formål var at komme mine egne stemme-traumer helt til livs. Det har ført mig i retning af vokal lydhealing som beskæftigelse. Lidt ufrivilligt, fordi Jeg i virkeligheden ikke interesserer mig for healing, chakraer, auraer og åndeverdener på det teoretiske plan mere. Siden mit ritual i start-tyverne, har Jeg været uinteresseret i bøger, teorier og mentale forestillinger om åndelige verdener og energi fænomener. Mest fordi Jeg personligt hurtigt bliver over-mental af det og oplever at Jeg mister kontakten med virkeligheden. For mig er det ikke særligt interessant, det der betyder noget for mig her på jorden, er mellem-menneskeligt nærvær og min personlige og åndelige integritet.

Jeg oplever stor modstand fra min omverden omkring at Jeg nu pludselig også er ”healer” – egentlig også fra mig selv og har ofte lyst til at droppe det. Min personlige erfaring/overbevisning er at ingen kan lære nogen noget og at ingen kan heale andre mennesker. Du er din egen lærer. Din læring sker igennem din egen selvoplevede praksis. Din aktive begejstrede fordybelse i indlæringen, er din lærer. Du er også din egen healer. Healing kan opstå, hvis du tør give slip på kontrol, forestillinger og traumer og lade dit eget lys gennemstrømme dit væsen. Derfor tager Jeg også kun elever/klienter som kommer af egen fri vilje.
Jeg kan i rollen som ”lærer” eller ”healer” højst hjælpe dig i den rigtige retning ved at facilitere og støtte processen omkring din egenlæring eller selvhealing. Det forudsætter dog at Jeg er ydmyg, åben, empatisk og fintfølende, hvis det skal fungere optimalt.

Jeg nyder en stor tryghed ved mit hjertes intuition og kultiverer ydmygheden overfor det ukendte. Livets store mysterium. Gud. Kald det hvad du vil. Jeg har stor respekt for menneskelig videnskab og mentale teorier, men det der tæller mest for mig, er min egen oplevede erfaring og relevansen for mit jordiske fysiske liv. Min personlige erfaring/tro er at der kun findes én stor sammenhængende energi suppe. Alt er en del af den og ud af den opstår/skabes alt. Min (og din) menneskelige skaberkraft, tiltrækningskraft, visualiserings- og projektionsevne, er så kraftig, at alt hvad Jeg tror på (aller inderst inde) vil manifestere sig/tiltrækkes, som en reel virkelighed for mig. Jeg er så at sige medskaber af mit eget helvede eller paradis, alt efter hvad Jeg fokuserer på.
For mig gælder livet om at finde balancepunktet imellem de to energi poler. Ydmygt at acceptere/modtage livet som det kommer og opdage gaverne i det, i stedet for at modarbejde det. Og på den anden side aktivt påvirke/skabe mit eget liv i den retning Jeg gerne vil. Åbning/overgivelse og handling/skaberkraft. Minus og plus. Indad og udad. Yin og yang.

Jeg er igen blevet et meget fintfølende væsen og kan ofte mærke energier, følelser og tanker omkring mig. Men Jeg har et stort problem – siden Jeg er flyttet fra den friske land- og havluft i Rågeleje og ind til byen, har Jeg været meget plaget af stråling, Jeg ved ikke præcis hvad og hvordan, men det er tydeligt at fx mange wifi-netværk i min nærhed har en negativ indflydelse. Jeg sover dårligt og får tinnitus bla. Det forsvinder når jeg kommer ud på landet igen hvor Jeg også sover fantastisk. Indtil videre har en løsning vist sig, som bringer krystallerne tilbage i mit liv. Sort turmalin mm. skulle efter sigende have en negativt ladet ionisering, som aflader forskellige typer stråling, som fx wifi og mobil net – det vil nu vise sig om det holder vand. Jeg gider ikke læse om det, Jeg vil hellere afprøve det. Om ikke andet var det totalt flashback at gå rundt og få små energistød af de kære små sten og Jeg glædes over at lukke dem ind i mit liv nu igen, især fordi Jeg ikke kan have kat i byen.

Jeg gik rundt i lang tid for at mærke krystallerne og finde de helt rigtige. Til sidst var Jeg helt ør og min intuition flagrede pga de vildt mange muligheder, men Jeg endte med at tage to sten fra og bytte en tredje i sidste øjeblik. Ja, Jeg tror sådan set ikke længere på at nogle særlige tal er entydigt universelt magiske, Jeg overlader alt til det ukendte smukke mysterium kaldet livet, som tydeligvis alligevel er meget klogere end mig. Men Jeg kunne alligevel ikke lade være med at smile underfundigt, da Jeg fik regningen for starten på min nye krystal-samling : 1111 kr.

Krystaller for 1111 kr.

Er det et særligt tegn på synkronicitet? En ny begyndelse? En besked fra Gud? Jeg ved det ikke, nok ikke, men livet føles ofte fantastisk for tiden, som en flydende dans i slowmotion, hvor alt giver mening, uden at Jeg på nogen måde kan begribe det som menneske. Det minder mig om Tchickzentmihailyi´s teori om og beskrivelse af tilstanden ”flow” – Jeg kan lide at oversætte det på dansk til begejstret fordybelse. Gejst er ånd. Når Jeg er begejstret, er Jeg aktivt i kontakt med ånden og skaber mit liv. Når jeg er i fordybelse, er Jeg i en tilstand af meditation, modtagelse og kontemplation. Begejstret fordybelse er for mig en aktiv og modtagende tilstand på samme tid. Grænser udviskes, tiden træder ud af kraft og alt giver mening på samme tid, uden at det egentlig kan forklares. Jeg danser tango med livets energi suppe. Som fuglene på himlen eller træernes grene der følger og påvirker hinanden i en organisk flydende dans.

  • Runi

PS. Skal vi ikke bare slippe det hele? De kulturelle normer og standarder for hvad det vil sige at være et ”succesfuldt” menneske indenfor en bestemt gruppe. Fordommene om hinanden. Og alt det kosmiske hurlumhej. Bare være som vi nu er inderst inde og dyrke livsdansen og nærværet sammen med nogle gulerødder og andre levende væsner?

PPS.
Er der nogen der kan lære mig at lægge en diskret eye-liner for mænd?

4 replies on “Min spirituelle livsrejse”

You are looking for Free Backlinks then you came to the right place.

We offering you a free trial to try out our link-building service.
This can be used to link out to your website, inner page, google map, video, to any link you want to help power up and get more relevance too.

We want to prove to you that our backlinks work and so we’re willing to prove it to you risk-free.
Please create an account and then watch the video and submit your order details and let us help you get found online.
FREE TEST HERE: https://zeep.ly/McQvo?=5024

Leave a Reply

Your email address will not be published.